Laadukasta luonnonkosmetiikkaa, koruja & ekologisia tuotteita - Toimituskulut 4,90 € - Toimitusaika 1-2 päivää

PALAUTUS OIKEUS

Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Kosmetiikan tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa ja pakkausten ehjiä ja siistejä.

Palautus tehdään lähettämällä meille sähköpostilla tiedot mahdollisesta verkkokaupan tilausnumerosta sekä palautettavasta tuotteesta. Kun olet lähettänyt tiedot meille, odota että saat kuittauksen palautuksesta. Lähetämme sinulle osoitteen, johon tuotteet voi palauttaa sekä ohjeet tuotteen pakkaamisesta.

Asiakas on vastuussa palautuksen postimaksusta.

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Palautus suoritetaan samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Palautettavasta summasta vähennetään tuotteiden toimituskulut.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin peruuttaminen. Noutamatta jätetystä ja Belle & Bloomille palautuneesta tilauksesta veloitamme kiinteän 10€ kulun.